کابل مخابراتی جنگی

کابل مخابراتی جنگی یکی از پیشرفت های به روز محسوب می‌شود که امکان انتقال اطلاعات را از یک نقطه به نقطه دیگر و در یک  ارتباط دو طرفه را در فواصل طولانی امکان پذیر می‌کند.

 

کابل مخابراتی جنگی

انواع کابل مخابراتی جنگی

 

قبل از این که درباره  کابل مخابراتی جنگی اطلاعات کسب کنید، باید ابتدا بدانید که کدام کابل مخابراتی برای نیازهای شما مناسب تر می باشد و می تواند کار شما را راه بیندازد. بنابراین بهتر است ابتدا با انواع کابل مخابراتی آشنا شوید و پس از در مورد کابل مخابراتی جنگی اطلاعات کسب کنید.

 

کابل مخابرات مسی

همان طور که از نام این کابل ها پیداست جنس کابل از مس می باشد و به دو دسته کابل های زمینی و هوایی مسی تقسیم بندی می شود.

علاوه بر این کابل های مسی هوایی بیشتر در معرض بارندگی و نور خورشید قرار می گیرند،

و برای این که در برابر ابن عوامل مقاومت خوبی از خود نشان دهند باید روی کابل محافظ محکمی قرار گیرد تا این امکان را فراهم کند

که طی سالیان طولانی کارایی خوبی را بدون خرابی از خود برجای بگذارد البته ناگفته نماند روکشی که برای استحکام کابل روی آن قرار می گیرد

ممکن است انعطاف پذیری کابل را نیز کاهش دهد، به همین علت بیشتر برای محیط های بیرونی کاربرد دارد و برای داخل که عامل خاصی برای خرابی آن وجود ندارد به کار برده نمی شود.

همچنین نوع کابل زمینی مسی با توجه به خصوصیاتی که دارد نسبت به نوع هوایی از خمش بسیار خوبی برخوردار است و بیشتر هم برای محیط های داخلی منزل به کار برده می شود.

بنابراین کابل مخابراتی جنگی مسی از دو کانال تشکیل شده اند که در یک محور مشترک هستند. کانال اول وظیفه انتقال سیگنال را بر عهده دارد،

در حالی که کانال متحدالمرکز که لایه عایق کانال داخلی را در بر می گیرد بیشتر برای کارهای زمینی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

انواع کابل های مخابراتی مسی

همان طور که گفته شد کابل های مسی دارای انواع مختلفی است که در ادامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛

کابل مسی مخابراتی ژله فیلد خاکی (BFC)

کابل مخابراتی جنگی از جنس مس که یکی از انواع آن کابل ژله فیلد خاکی نام دارد بیشتر برای زیر خاک استفاده می شود و همچنین کاربرد اصلی آن در شبکه های مخابراتی برای کابل مشترکین می باشد،

البته اندازه این کابل ها نیز مختلف است اما بیشتر در سایزهای 10 زوج تا 1800 زوج وجود دارد و روانه بازار می شود، به طور کلی اگر بخواهیم ساختمان طراحی این کابل را بررسی کنیم

باید بگوییم که نوع طراحی کابل بدین شکل است که در برابر صدمات مکانیکی در زان دفن کابل زیر خاک به دلیل روکش محکمی که دارد مقاومت می کند و کمتر آسیب می بیند.

معمولا قطر کابل مخابراتی جنگی که از جنس مس تولید می شود از 0.4 میلی متر تا 0.6 میلی متر است. ساختاری که کابل ژله فیلد خاکی دارد بدین نحو است که در ادامه آمده است؛

هادی (مس)

عایق

ژله گرم

نوار پلی استر

نوار آلومینیوم

روکش داخلی

آرمور

روکش خارجی

کابل مسی مخابراتی ژله فیلد کانالی (CFC)

کابل ژله فیلد کانالی همانند نوع دیگر خود بیشتر برای کابل مشترکین و شبکه های مخابراتی به کار برده می شود و معمولا بین مراکز مخابرات هم استفاده می شود.

این نوع کابل مخابراتی جنگی برای کانال ها بسیار مناسب بوده و نصب می شود قطری که کابل تولید می شود به طور معمول 10 تا 2400 زوج است. ساختار کابل ژله فیلد کانالی به ترتیب زیر می باشد:

هادی (مس)

عایق

ژله گرم

نوار پلی استر

شیلد آلومینیوم

روکش نهایی

کابل های مخابراتی مسی ایرکور کانالی (CUC)

این نوع از کابل مخابراتی جنگی ایرکور بیشترین کاربرد را در بین مراکز مخابراتی تا کافو دارد، هسته کابل ایرکور ژله نداشته و بعد از انجام فرایند نصب به وسیله هوای خشک هواگذاری می شود.

البته کابل ایرکور در کانال هم استفاده می شود و به طور معمول از 10 زوج تا 2400 زوج تولید و روانه بازار می شود و به دست مشتری می رسد.

قطری که این کابل ها دارند شامل0.4 میلی متر تا 0.6 میلی متر است.

کابل های مسی ایرکور در شبکه های روستایی و محلی روی تیرهای نگهدارنده به کار برده می شوند، از جمله ویژگی های کابل می توان به مقاومت بالا در برابر رطوبت، قدرت بالا در هدایت اشاره کرد.

اگر بخواهیم با توجه به کاربرد مقدار زوج های به کار رفته را بگوییم، باید بدانید که تعداد زوج های به کار رفته در کابل 200 زوج است،

سیم های مهار که به کار رفته نیز شامل؛ رشته های فولاد گالوانیزه است و به شکل کاملا موازی با هسته موجود در کابل قرار می گیرد.

کابل های مخابراتی دوبل هوایی مهاردار (کابل های مخابراتی جنگی)

کابل مخابراتی جنگی که با عنوان کابل مخابراتی هوایی مهاردار شناخته می شود، می تواند مشترک را به پست متصل کند،

کابل مخابراتی بیشتر برای ارتباط پست تلفن به مشترکان نهایی به کار برده می شود و همچنین هدف این کابل توسعه کابلی از پست های تلفن به ساختمان های مشترکان است.

ساختار کلی کابل بدین شکل است که کابل دارای دو رشته سیم مسی و یک مفتول فولادی دارد که توسط پلی اتیلن پوشیده شده و به عنوان یک مهار کننده استفاده می شود.

به طور معمول قطر کابل ها از 0.5 میلی متر تا 0.9 میلی متر است که قطر فولادی آن 0.9 میلی متر تا 1.2 میلی متر است.

نتیجه

بدون کابل‌ مخابراتی جنگی، ما نمی‌توانستیم ارتباط از راه دور به اشکال مختلف داشته باشیم بنابراین، اگر به سیم و کابل مخابراتی نیاز دارید،

باید بدانید که می توانید روی آن ها حساب کنید، همچنین باید نوع کابلی را که برای شما مناسب تر است را در نظر داشته باشید و بعد از تصمیم نهایی خریداری کنید.

شما برای خرید کابل شبکه مخابراتی می توانید به سایت کارن شبکه مراجعه کنید و با خیال راحت محصول خود را خریداری کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *